x

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

SC CYCLON TECH SRL cu adresa în Brăila, Str Școlilor, Nr. 28, D2. Parter, Brăila („CYCLON TECH”, „a/al/ai/ale noastre”, „noi” sau „nouă”) sau afiliaţii ori filialele acesteia doreşte să te familiarizezi cu modul în care colectăm, utilizăm şi divulgăm Datele cu caracter personal. Această Notificare de confidenţialitate a fost concepută pentru a te ajuta să înţelegi practicile noastre de confidenţialitate, inclusiv ce Date cu caracter personal colectăm, de ce le colectăm, în ce scopuri le utilizăm şi cum le protejăm, precum şi drepturile tale personale.

Introducere

CYCLON TECH apreciază interesul pe care îl manifeşti faţă de compania, produsele şi serviciile sale accesându-ne site-urile web (cyclon.ro) sau canalele de comunicare asociate, inclusiv, însă fără a se limita la paginile şi/sau canalele şi blogurile noastre de socializare (denumite colectiv „Pagini Cyclon.ro”). Această notificare de confidenţialitate se aplică Datelor cu caracter personal pe care le colectăm sau prelucrăm când interacţionezi cu Paginile Cyclon.ro. Poţi interacţiona cu CYCLON TECH prin intermediul Paginilor Cyclon.ro, achiziţionând şi utilizând produsele/serviciile noastre, prin comunicări comerciale, dar şi prin intermediul departamentului nostru de asistenţă pentru clienţi. Aceste interacţiuni pot fi realizate de vizitatori, clienţi, clienţi comerciali, furnizori şi/sau parteneri de afaceri.

Nu în ultimul rând, confidenţialitatea ta este de o reală importanţă pentru noi. Ne-ai demonstrat încrederea pe care o ai în noi interacţionând cu Paginile Cyclon.ro şi îţi apreciem încrederea. Aceasta înseamnă că ne-am angajat să îţi protejăm confidenţialitatea în permanenţă.

Ce date cu caracter personal colectăm și în ce scop?

Când utilizăm termenul „Date cu caracter personal” în Notificarea de confidenţialitate, ne referim la informaţii legate de tine şi care permit identificarea ta, în mod direct sau în combinaţie cu alte informaţii pe care le putem deţine.

Datele contului Cyclon.ro

Poţi opta să-ţi creezi un Cont Cyclon.ro online pentru a beneficia de serviciile noastre şi/sau pentru a cumpăra online.

Când creezi un Cont Cyclon.ro, colectăm următoarele date cu caracter personal:

 1. numele
 2. adresa de e-mail
 3. parolă
 4. ţara
 5. adresa de corespondență
 6. număr de telefon
 7. CNP / CUI (necesare facturării)

Utilizăm aceste Date cu caracter personal pentru a crea şi a întreţine Contul tău Cyclon.ro. Îţi poţi folosi Contul Cyclon.ro pentru diverse servicii. Când îţi utilizezi Contul Cyclon.ro pentru un serviciu, putem adăuga Date cu caracter personal la contul tău Cyclon.ro. Următoarele paragrafe îţi oferă informaţii cu privire la serviciile pe care le poţi utiliza şi ce Date cu caracter personal vom adăuga la Contul tău Cyclon.ro când le utilizezi.

Contul tău Cyclon.ro este creat exclusiv la cererea ta. De aceea, considerăm că prelucrarea Datelor contului este necesară pentru îndeplinirea contractului în care eşti parte, fiind legitimă conform Articolului 6 (b) din Regulamentul (CE) 5419/16.

Date privind achiziţiile

Poţi achiziţiona produse şi servicii CYCLON TECH din magazinul nostru online.

Când achiziţionezi produse/servicii, colectăm următoarele Date cu caracter personal:

 1. adresa de expediere şi de facturare
 2. numărul de telefon
 3. istoricul facturilor, care conţine un rezumat al produselor/serviciilor achiziţionate
 4. detalii ale conversaţiilor pe care le poţi purta cu departamentele de asistenţă pentru clienţii cu privire la întrebări despre produsele/serviciile achiziţionate sau aspecte legate de achiziţiile online
 5. detalii ale produsului/serviciului înregistrat, precum numele produsului/serviciului, categoria de produse de care aparţine, numărul modelului produsului, data achiziţiei, dovada achiziţiei.

Utilizăm aceste Date cu caracter personal pentru a-ţi finaliza achiziţia şi/sau a-ţi înregistra contul. Dacă te conectezi la Contul Cyclon.ro, Datele privind achiziţiile şi Datele de înregistrare vor fi adăugate în Contul tău Cyclon.ro. Dacă achiziţionezi produse/servicii Cyclon.ro ca „vizitator”, îţi vom folosi Datele privind achiziţiile şi înregistrarea pentru a-ţi finaliza achiziţia, însă nu vom adăuga informaţiile în Contul tău Cyclon.ro.

Produsele sunt achiziţionate numai la cererea ta. Considerăm că prelucrarea Datelor tale privind achiziţiile este necesară pentru îndeplinirea contractului în care eşti parte, fiind legitimă conform Articolului 6(b) din Regulamentul (CE) 5419/16.

Date privind Formularul de contact sau cerere ofertă

Poti comunica cu noi sau solicita oferte de preț utilizând formularul de contact, respectiv cerere de ofertă.

La completarea formularului de contact și cerere ofertă, colectăm următoarele Date cu caracter personal:

 1. Numele
 2. Adresa de email
 3. Numărul de telefon

Utilizăm aceste Date cu caracter personal pentru a-ţi oferi asistenţă în calitate de consumator sau client (în legătură cu un produs sau un serviciu), pentru a-ţi răspunde la întrebări, pentru a da curs cererilor tale şi pentru a-ţi furniza serviciul relevant destinat clienţilor, precum oferte personalizate de preț.

Date privind comunicările promoţionale

Poţi alege să te abonezi la comunicări comerciale şi promoţionale.

Dacă te abonezi la comunicări comerciale şi promoţionale, vom utiliza următoarele tale Date cu caracter personal:

 1. adresa de e-mail (dacă nu ai cont)
 2. datele Contului tău Cyclon.ro
 3. interacţiunile tale cu paginile Cyclon.ro, e-mailurile pe care ai făcut clic şi pe care le-ai deschis

Utilizăm aceste Date cu caracter personal pentru a-ţi trimite comunicări promoţionale despre produsele, serviciile şi promoţiile Cyclon.ro, în baza preferinţelor şi comportamentului tău.

Pentru a putea personaliza comunicările în funcţie de comportamentul şi preferinţele tale şi a-ţi oferi astfel cea mai bună experienţă personalizată, putem analiza şi combina toate informaţiile asociate Datelor contului tău şi datele aferente interacţiunilor tale cu Cyclon.ro. De asemenea, utilizăm aceste informaţii pentru a crea segmente de public care arată ce produse şi/sau servicii ale noastre prezintă interes pentru utilizatori şi pentru a urmări succesul eforturilor noastre de marketing.

Cyclon.ro îţi va oferi posibilitatea de a-ţi retrage oricând acordul de a primi comunicări promoţionale, utilizând linkul de dezabonare de la sfârşitul e-mailurilor cu comunicări comerciale pe care le poţi primi de la noi.

Prelucrarea Datelor cu caracter personal pentru Comunicări promoţionale se efectuează în baza acordului tău, adică în regim voluntar; acest temei este legal conform articolului 6 (a) din Regulamentul (CE) 5419/16. Atunci când Cyclon.ro îţi prelucrează Datele cu caracter personal în baza acordului tău, ai dreptul de a-ţi retrage oricând acordul, fără a afecta caracterul legal al prelucrării bazate pe acord de dinainte de a-ţi retrage acordul.

Date asociate interacţiunilor cu asistenţa pentru clienţi

Este posibil să interacţionezi cu Centrele noastre de asistenţă pentru clienţi.

Când contactezi departamentul de asistenţă pentru clienţi sau când comunici cu unul dintre reprezentaţii Centrelor de asistenţă pentru clienţi Cyclon.ro prin e-mail, telefon sau în scris (de exemplu, Solicitări de preț), vom utiliza următoarele Date cu caracter personal:

 • datele contului tău
 • înregistrările tale telefonice şi istoricul acestora, istoricul achiziţiilor, conţinutul întrebărilor tale sau al solicitărilor pe care le-ai adresat.

Utilizăm aceste Date cu caracter personal pentru a-ţi oferi asistenţă în calitate de consumator sau client (în legătură cu un produs sau un serviciu), pentru a-ţi răspunde la întrebări, pentru a da curs cererilor tale şi pentru a-ţi furniza serviciul relevant destinat clienţilor, precum repararea sau răscumpărarea produselor/serviciilor. De asemenea, utilizăm aceste Date cu caracter personal pentru a ne îmbunătăţi, remedia sau personaliza produsele şi serviciile, pentru a respecta standarde de conformitate şi pentru a-i instrui pe angajaţii din cadrul Departamentului de asistenţă pentru clienţi în cadrul cursurilor de formare.

Dacă îţi furnizăm acest serviciu în baza unui acord, considerăm că prelucrarea Datelor tale cu caracter personal este necesară pentru îndeplinirea contractului în care eşti parte, fiind legitimă conform Articolului 6 (b) din Regulamentul (CE) 5419/16.

În alte cazuri, considerăm că prelucrarea Datelor tale cu caracter personal în contextul de mai sus se bazează pe un interes legitim al Cyclon.ro de a acţiona în mod legal conform articolului 6(f) din Regulamentul (CE) 5419/16.

Îmbunătăţirea produselor şi serviciilor noastre (Date asociate îmbunătăţirii)

În cazul în care utilizăm Datele cu caracter personal pe care le-am colectat de la tine când ai utilizat Produsele/Serviciile Cyclon.ro şi/sau Paginile Cyclon.ro în scopuri de analiză, facem acest lucru pentru a ne îmbunătăţi Produsele/Serviciile şi pentru a-ţi oferi o experienţă a utilizatorului mai bună. De asemenea, facem acest lucru pentru a obţine o imagine de ansamblu cu privire la Produsele şi/sau Serviciile noastre care prezintă interes pentru anumite categorii de public.

Considerăm că prelucrarea Datelor tale cu caracter personal în contextul de mai sus se bazează pe un interes legitim al Cyclon.ro de a-şi îmbunătăţi paginile Cyclon.ro şi gama de produse şi servicii şi este legală conform articolului 6(f) din Regulamentul (CE) 5419/16.

Date sensibile

Furnizându-ţi servicii, putem colecta informaţii care ţi-ar putea dezvălui originea rasială sau etnică, sănătatea fizică sau mentală, convingerile religioase sau presupuse comiteri de infracţiuni sau condamnări pentru infracţiuni. Conform articolului 9 din Regulamentul (CE) 5419/16, aceste informaţii sunt considerate „date sensibile cu caracter personal”.

Colectăm Date sensibile numai în cazul în care ţi-ai dat acordul explicit, sunt necesare sau le-ai făcut publice în mod intenţionat.

Dezvăluirea Datelor tale cu caracter personal

Afiliaţi şi furnizori de servicii

Îţi putem divulga Datele cu caracter personal:

 • afiliaţilor sau filialelor noastre, în scopurile descrise în această Notificare de confidenţialitate
 • furnizorilor noştri de servicii terţă parte care furnizează servicii precum găzduire de site-uri web, analiză de date, procesarea plăţilor/facturărilor, onorarea comenzilor, tehnologia informaţiei şi furnizarea de infrastructură aferentă, relaţii cu clienţii, transmiterea de e-mailuri, CRM, gestionarea identităţii, gestionarea evenimentelor, informaţii de piaţă, audit, detectare a fraudelor şi alte servicii
 • Când interacţionezi cu Cyclon.ro în calitate de client, furnizor sau partener de afaceri, Cyclon.ro ar putea să divulge Datele cu caracter personal disponibile în rapoarte şi în alte materiale oferite de tine şi/sau de compania ta ca urmare a unui angajament cu alt partener de afaceri şi/sau un furnizor.

Alte utilizări şi divulgări

Îţi putem utiliza şi divulga Datele cu caracter personal şi în cazul în care considerăm acest lucru necesar sau adecvat: (a) pentru a respecta legea aplicabilă, ceea ce poate presupune legi din afara ţării tale de reşedinţă, pentru a răspunde solicitărilor din partea autorităţilor de stat şi guvernamentale, printre care se pot număra autorităţi din afara ţării tale de reşedinţă, pentru a coopera cu autorităţile de aplicare a legii sau din alte motive legale; (b) pentru a pune în aplicare termenii şi condiţiile proprii; şi (c) pentru a ne proteja drepturile, confidenţialitatea, securitatea sau bunurile materiale, precum şi pe cele ale afiliaţilor sau filialelor noastre, ale tale sau ale altor persoane.

În plus, îţi putem utiliza, divulga sau transfera informaţiile unui terţ în cazul unei reorganizări, fuziuni, vânzări, asocieri în participaţie, cesiuni, transfer sau oricărei alte înstrăinări totale sau parţiale a operaţiunilor, activelor sau capitalului nostru (inclusiv în legătură cu orice proceduri de faliment sau asemenea).

Servicii furnizate de terţi

Această Notificare de confidenţialitate nu abordează şi nu suntem responsabili pentru confidenţialitatea, informaţiile sau alte practici ale terţilor, inclusiv terţii care gestionează orice site web sau serviciu la care trimit Paginile Cyclon.ro. Includerea unui link pe Paginile Cyclon.ro nu înseamnă că noi, afiliaţii sau filialele noastre autorizăm site-ul sau serviciul la care trimite linkul.

În plus, nu suntem responsabili pentru colectarea, utilizarea, divulgarea informaţiilor sau politicile sau practicile de securitate ale altor organizaţii, precum Facebook, Apple, Google, Microsoft, RIM sau orice alt dezvoltator de aplicaţii, furnizor de aplicaţii, furnizor de platforme de socializare, furnizor de sisteme de operare, furnizor de servicii wireless sau producător de dispozitive, inclusiv în ceea ce priveşte Datele cu caracter personal pe care le divulgi altor organizaţii prin intermediul sau în legătură cu Paginile Cyclon.ro. Aceste organizaţii pot avea propriile notificări, declaraţii sau politici de confidenţialitate. Îţi recomandăm cu tărie să le citeşti, pentru a înţelege modul în care Datele tale cu caracter personal pot fi prelucrate de către acele organizaţii.

Fişiere cookie ale terţilor sau alte tehnologii de urmărire

Utilizăm fişiere cookie sau tehnologii similare atunci când utilizezi şi interacţionezi cu Paginile Cyclon.ro – când vizitezi site-urile noastre web, când primeşti e-mailuri de la noi, când utilizezi aplicaţiile noastre mobile şi/sau dispozitive conectate. În majoritatea cazurilor, nu te vom putea identifica direct din informaţiile pe care le colectăm utilizând aceste tehnologii.

Datele colectate sunt utilizate pentru a:

 • asigura funcţionarea adecvată a canalului digital
 • analiza utilizarea canalului digital, astfel încât să putem măsura şi îmbunătăţi performanţa canalelor noastre digitale
 • contribui la o personalizare mai bună a publicităţii conform intereselor tale, atât în cadrul canalelor digitale Cyclon.ro, cât şi în afara acestora;

Poţi şterge fişierele cookie dacă doreşti; deşi unele fişiere cookie sunt necesare pentru vizualizarea şi navigarea pe site-ul nostru web şi în aplicaţiile noastre, majoritatea funcţiilor vor fi totuşi accesibile fără fişierele cookie. Pentru informaţii suplimentare despre utilizarea fişierelor cookie sau a altor tehnologii similare şi despre alegerile noastre în ceea ce priveşte fişierele cookie, te rugăm să citeşti Notificarea privind fişierele cookie.

Cum îți protejăm datele cu caracter personal?

Cum asigurăm securitatea Datelor tale cu caracter personal?

Ne străduim să utilizăm măsuri organizaţionale, tehnice şi administrative rezonabile pentru a proteja Datele cu caracter personal în cadrul organizaţiei noastre. Din păcate, niciun sistem de transmitere sau stocare a datelor nu poate fi 100 % sigur. Dacă ai motive să crezi că interacţiunea cu noi nu mai este sigură, înştiinţează-ne imediat, conform secţiunii „Cum ne poţi contacta?” de mai jos.

Cât timp vor fi păstrate Datele cu caracter personal?

Îţi vom păstra Datele cu caracter personal atât timp cât este necesar sau permis ţinând cont de scopurile în care au colectate. Criteriile pe care le utilizăm pentru a determina perioada de păstrare includ: (i) perioada de timp în care avem o relaţie cu tine, în vederea participării tale pe paginile Cyclon.ro; (ii) existenţa unei obligaţii legale pe care trebuie să o respectăm; sau (iii) dacă păstrarea este indicată având în vedere poziţia noastră juridică (cum ar fi cu privire la termenele de prescripţie aplicabile, investigaţii de reglementare sau cu privire la litigii).

Jurisdicţie şi transfer transfrontalier

Datele tale cu caracter personal pot fi stocate şi prelucrate în orice ţară în care avem unităţi sau în care angajăm furnizori de servicii, iar prin utilizarea Paginilor Cyclon.ro îţi dai acordul pentru transferul informaţiilor în locatii din afara ţării tale de reşedinţă, care pot avea legi de protecţie a datelor diferite de cele din ţara ta. În anumite circumstanţe, tribunalele, agenţiile de aplicare a legii, agenţiile de reglementare sau organismele de securitate din ţările respective pot avea dreptul de a-ţi accesa Datele cu caracter personal.

Drepturile şi opţiunile de care dispui

Drepturile şi opţiunile de care dispui

Dacă doreşti să trimiţi o solicitare de a accesa, corecta, şterge, limita sau refuza prelucrarea Datelor cu caracter personal pe care ni le-ai oferit anterior sau dacă doreşti să trimiţi o solicitare de a primi o copie electronică a Datelor tale cu caracter personal pentru a le trimite unei alte companii (în măsura în care acest drept de portabilitate a datelor îţi este acordat conform legii aplicabile), ne poţi contacta la contact@cyclon.ro. Vom răspunde solicitării tale în conformitate cu legea aplicabilă.

În cererea ta, specifică clar care Date cu caracter personal doreşti să fie modificate, dacă ai dori ca Datele tale cu caracter personal să fie eliminate din baza noastră de date sau dacă doreşti să ne informezi ce limitări ai dori să aplici asupra modului în care utilizăm Datele tale cu caracter personal. Pentru protecţie, este posibil să dăm curs numai cererilor referitoare la Datele cu caracter personal asociate contului tău, adresei tale de e-mail sau altor informaţii ale contului, pe care le utilizezi pentru a ne trimite cereri şi poate fi nevoie să îţi verificăm identitatea înainte de a da curs cererii tale.

De asemenea, poţi renunţa la opţiunea de a primi comunicări electronice de la Cyclon.ro. Dacă nu mai doreşti să primeşti e-mailuri comerciale de acum înainte, poţi renunţa făcând clic pe butonul de dezabonare de la sfârşitul oricărui e-mail promoţional primit de la noi.

Ţine cont de faptul că este posibil să fim nevoiţi să păstrăm anumite informaţii în scopuri de păstrare a evidenţelor şi/sau pentru a finaliza tranzacţii iniţiate înainte de solicitarea modificării sau a ştergerii (spre exemplu, când efectuezi o achiziţie sau te înscrii pentru o promoţie, este posibil să nu poţi schimba sau şterge Datele cu caracter personal furnizate înainte de a finaliza achiziţia sau promoţia respectivă). De asemenea, pot exista informaţii reziduale care vor rămâne în bazele noastre de date, precum şi alte înregistrări, care nu vor fi eliminate.

Vom încerca să dăm curs cererii (cererilor) tale cât mai curând posibil. Reţine că, dacă renunţi la opţiunea de a primi e-mailuri comerciale de la noi, este posibil să îţi mai trimitem anumite mesaje administrative importante, la care nu poţi renunţa.

Dacă îţi foloseşti opţiunile şi drepturile (sau unele dintre acestea), este posibil să nu poţi folosi integral sau parţial anumite Servicii Cyclon.ro.

Cum ne poți contacta

Dacă ai întrebări cu privire la această Notificare de confidenţialitate sau despre modul în care Cyclon.ro îţi utilizează Datele cu caracter personal, te rugăm să ne contactezi  la adresa contact@cyclon.ro. Alternativ, ai dreptul să depui o reclamaţie la o autoritate de supraveghere cu competenţe în ţara sau regiunea în care te afli.

X
Call Now Button